13/11

I söndags var det dags igen, jag (Emil) Robin och Tim hade bestämt oss för att åka ut och leta gädda! Vi åkte som vanligt till vårat vanliga vatten, men vi bestämde att börja fiska av ett litet vatten som är mycket svårtillgängligt, vilket innebär att fisketrycket är lågt.

Efter att ha burit båten en liten bit var det dags att fiska! Nästan direkt hörs Tim ropa att han hade fisk, mycket riktigt sitter en mindre gädda på kroken, nästan direkt efter hojtar robin "fisk", tyvärr lossnar betet?! Och upp kommer endast tafsen. Tråkigt. Vi fortsätter i det tempot, 9 fiskar kommer upp innan fisket mattas av ganska rejält. Då blev de grillning.

Efter vi grillat färdigt fortsätter vi att fiske av stora delar av sjön, utan att hitta några större mängder gädda. Men det dyker upp en gädda lite då och då.

Mot slutet blir fisket något bättre igen, men inget race. för att sammanfatta så var det en riktigt trevlig fisketur, med 20 gäddor upp i båten. Tyvärr stannar toppen på 4.5 kg vilket kanske får ses som ett misslyckande, vi siktar alltid högre än så!

Men efter flera totalt värdelösa fiskepass, ja då fick vi vara nöjda.


Skitfiske// WFT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0